Hanki lisää latureita iPhonellesi

September 20th, 2021

Usein tulee tilanteita, joissa sinun on välittömästi ladattava iPhonesi, mutta sinulla ei ole mukana laturia. Tämän takia on hyvä omistaa vähintään kaksi laturia. Yksi kotiin ja toinen mukaan matkalle povitaskuun, käsilaukkuun tai reppuun.

Millainen laturi minun tulisi valita?

Niin kauan kuin käytät iPhone-yhteensopiva latauskaapeleita ja hyväksyttyjä virtalähteitä, voit käyttää melkein tahansa iPhone-yhteensopivaa laturia puhelimesi kanssa. Nykyaikaiset puhelimet säätelevät virrankulutusta pitääkseen akun suojattuna, joten sinun ei tarvitse pelästyä, että puhelimesi räjähtää jos käytät liian voimakasta laturia! Ole siis huoletta. Kuitenkin laturin valintaan kannattaa käyttää hetki aikaa.

Markkinoilla on tarjolla useita iPhone-standardia hyödyntäviä halpa-latureita. Näiden ongelma on usein se, että vaikka ne eivät vahingoittaisi iPhoneasi, eivät ne lataa puhelintasi yhtä tehokkaasti ja nopeasti kuin valmistajan itsensä tekemät laturit.

Suurimman latausnopeuden saavuttamiseksi tarvitaan yleensä valmistajan omaa laturia, joka on tietenkin suunniteltu erityisesti puhelimeesi. Voit toki tarvittaessa käyttää muita latureita, mutta aina kun mahdollista, suosittelemme käyttämään valmistajan omaa laturia, joka on helppo tilata netistä.

Ostaisinko langattoman laturin?

Langattoman laturin suosio on helppo ymmärtää: kaapelin kytkemisen sijasta voit asettaa laitteen jalustalle tai latausmatolle ja noutaa sen siitä, kun sen akku on täynnä. Langaton laturi on ehdottomasti harkitsemisen arvoinen, koska et tarvitse latauspiuhaa. Sitä kannattaa siis harkita. Erilaisia iPhonen latureita voit helposti tilata netistä.